четвер, 24 жовтня 2013 р.

Засідання творчої лабораторії вчителів хімії та біології



З креативними, ініціативними та небайдужими вчителями хімії, біології району, з метою активізації науково-дослідницької роботи щодо вивчення та використання краєзнавчого матеріалу організовано нову форму методичної роботи – творчу лабораторію вчителів хімії та біології з проблеми «Організація науково-дослідницької роботи з учителями хімії та біології. Вивчення стану біогеоценозів Маловисківського району та використання одержаних матеріалів на уроках, у позакласній та дослідницькій роботі з учнями».
18 жовтня 2013 року на базі Оникіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося перше засідання творчої лабораторії вчителів хімії та біології з проблеми «Організація науково-дослідницької роботи творчої лабораторії вчителів хімії та біології».
Члени творчої лабораторії ознайомилися з положенням про творчу лабораторію вчителів хімії та біології, завданнями творчої лабораторії на 2013-2014 н.р. та визначили основні напрямки роботи.
В ході роботи було проведено екскурсію до Оникіївського лісового господарства. Учасники творчої лабораторії досліджували штучний біогеоценоз лісгоспу та зібрали фотоматеріал видового різноманіття рослинного та тваринного світу.