неділю, 1 грудня 2013 р.

ІІІ (очний) тур районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» в номінації «Географія»


      29 листопада 2013 року відбувся ІІІ (очний) тур районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» в номінації «Географія». В конкурсі взяли участь вчитель географії вищої кваліфікаційної категорії Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. Шапошнікова Зінаїда Іванівна та вчитель географії вищої кваліфікаційної категорії Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст. Голуб Оксана Вікторівна. 
  



      Привітала учасників конкурсу "Учитель року-2014" в номінації «Географія» Кислякова В.Ф., завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти Маловисківської районної державної адміністрації та побажала удачі, творчості та перемоги у конкурсі.
     Конкурсанти розмістили конкурсні матеріали на власних блогах сайтів навчальних закладів. 

   Фахове журі у складі  Кушнієнко І.В., методиста РМК відділу освіти, Подручної С.М., методиста РМК відділу освіти, Овечка О.В., вчителя географії вищої кваліфікаційної категорії Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст., Гетманець В.О., заступника директора з НВР, вчителя географії вищої кваліфікаційної категорії  Смолінського НВО, Крячко Н.В., заступника директора з НВР, вчителя географії вищої кваліфікаційної категорії Маловисківської гімназії,  Лєскової Т.М., заступника директора з НВР, вчителя географії вищої кваліфікаційної категорії Паліївської ЗШ І-ІІІ ст., Харитонович С.К., вчителя географії, вчителя-методиста Маловисківської ЗШ № 4 І-ІІІ ст., оцінювали надіслані матеріали, власне портфоліо, навчальні, методичні розробки, які відображають інноваційний досвід роботи педагогів та демонструють якість поданої інформації в мережі Інтернет та конкурсні завдання ІІІ туру.

   Перший конкурс «Самопрезентація» познайомив присутніх з особистісними якостями  конкурсантів, з  їх креативністю. Використовуючи презентацію, Шапошнікова З.І. розповіла про себе, про свою педагогічну діяльність та любов до рідного краю. Голуб О.В.  асоціювала себе з кораблем, який має власний багаж знань та вітрила принципів життя, навчання та виховання учнів.
    Конкурс «Тестування з фахової майстерності» перевірив знання учасників з педагогіки, психології та методики викладання географії, а конкурс «Майстер-клас» ознайомив з педагогічним досвідом, новими технологіями, новими методиками і авторськими напрацюваннями вчителів.     У майстер-класі активно взяли участь члени  журі. Шапошнікова З.І. продемонструвала прийоми вивчення нового матеріалу на уроках з використанням різних моделей, використання проектної діяльності в навчально-виховній роботі з учнями. Голуб О.В. запропонувала членам журі мандрівку до Італії. Використовуючи роздатковий матеріал, клей та ножиці вчителі географії Маловисківського району відобразили географічне положення, адміністративний устрій, населення, клімат, сільське господарство, промисловість, а також культуру та видатних людей Італії. Оксана Вікторівна поділилась з колегами досвідом випуску географічних журналів, присвячених різним країнам світу.

Заключний IV (очний) тур відбудеться 02 грудня 2013 року, який передбачає презентацію власного досвіду роботи, проведення конкурсного уроку та його самоаналіз. Бажаємо успіхів учасникам!

Немає коментарів:

Дописати коментар