середу, 15 жовтня 2014 р.

Засідання творчої лабораторії вчителів хімії та біології


10 жовтня 2014 року на базі Злинської загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої лабораторії вчителів хімії та біології з проблеми "Організація науково-дослідницької діяльності вчителів. Вивчення стану біогеоценозів Маловисківського району".







     Досвідом роботи над проектами з членами творчої лабораторії  поділилась Аристенко Любов Павлівна, вчитель хімії та біології Злинської ЗШ № 2 І-ІІІ ст. та продемонструвала захист проекту учня 8 класу Матюшенка Олександра "Чай - напій тисячоліть".


     На засіданні також розглянули питання організації  проведення моніторинга рівня засвоєння знань учнів 11 класу з біології та підготовки посібника "Біологія - 6 клас" за новим Державним стандартом базової та повної середньої освіти.
       Продовжили роботу над вивченням стану біогеоценозів на Злинських "Каскадах". Звернули увагу на флору і фауну урочища, а також на забруднення природоохоронної території.Члени творчої групи зібрали фотоматеріал для дослідницької роботи. Тепла осіння погода та гарний настрій учасників творчої лабораторії сприяв плідній праці щодо вивчення природи рідного краю.





        Районний методичний кабінет висловлює щиру подяку за організацію та проведення засідання творчої  лабораторії вчителів хімії та біології адміністрації заладу, колективу та особливо Аристенко Л.П. 

Немає коментарів:

Дописати коментар