четвер, 22 січня 2015 р.

Заключний етап обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель-року – 2015»


20-21 січня 2015 року відбувся заключний етап обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель-року – 2015» у номінаціях: «Українська мова та література», «Хімія», «Правознавство», «Образотворче мистецтво».





До ІІ етапу обласного туру конкурсу пройшли по 5 учасників із кожної з номінацій.  Педагоги взяли участь у таких конкурсних  випробуваннях: «Навчальний проект», «Урок» та «Самоаналіз уроку» за результатами яких фахові журі визначили переможців у кожній номінації.
Урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» відбулася 21 січня 2015 року на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв). З вітальними словами до переможців, лауреатів та всіх присутніх звернулися Лещенко Е.В., директор департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, Корецька Л.В., директор комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та Скалько С.Л., голова Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки України.
Лауреатом всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» у номінації «Хімія» стала Волошина Альона Олександрівна, вчитель хімії та біології Маловисківської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів.
Вітаємо Альону Олександрівну та бажаємо їй здоров’я, родинного щастя, благополуччя, творчих злетів, натхнення, втілення всього задуманого та не зупинятися на досягнутому!






2 коментарі:

  1. Я також вітаю Альону Олександрівну і бажаю здоровя , радості і натхнення і ще багато - багато зробити хороших справ в її творчій роботі.

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро дякую за теплі слова привітання! Ірина Володимирівна, велике спасибі за допомогу і підтримку!

    ВідповістиВидалити