четвер, 12 березня 2015 р.

Майстер-клас вчителя географії Крячко Н.В.

   
 11 березня 2015 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Маловисківської районної державної адміністрації відбувся майстер-клас вчителя географії Маловисківської гімназії Крячко Наталії Вікторівни з проблеми "Використання технологій схематичного унаочнення навчального матеріалу на уроках географії в рамках нового Державного стандарту базової та повної середньої освіти".

 Мета майстер-класу - удосконалення методичної підготовки та збагачення технологічного потенціалу вчителів щодо застосування схемно-знакових моделей у процесі викладання географії за новим освітнім Держстандартом.
  Наталія Вікторівна презентувала досвід своєї роботи над  проблемою, ознайомила з основними принципами створення схем, визначила основні переваги та недоліки технологій схематичного унаочнення навчального матеріалу.



   Учасники майстер-класу на деякий час повернулися за шкільні парти та разом з вчителем-майстром створювали власні схеми, а також отримали домашнє завданя, виконання якого передбачає розробку плану-конспекту уроку з використанням способу графічного моделювання,  авторської схеми  та  участь у декаді "Щедро ділюся досвідом".



Висловлюю щиру подяку Крячко Н.В. за організацію та проведення майстер-класу.


Немає коментарів:

Дописати коментар