четвер, 2 квітня 2015 р.

Засідання круглого столу


   
  В рамках проведення Тижня молодого вчителя гарною традицією стало проведення зустрічі молодих спеціалістів з досвідченими педагогами району. 31 березня 2015 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Маловисківської районної державної адміністрації відбулося засідання круглого столу на тему «Педагогічна ідея – це повітря, в якому розправляє крила педагогічна творчість». 



   В заході взяли участь вчителі Маловисківського району, які атестуються в 2015 році на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії» та встановлюють або підтверджують педагогічне звання «старший вчитель», а також молоді спеціалісти, які тільки розпочинають свою педагогічну діяльність.
   Засідання проходило в доброзичливій атмосфері. Молоді вчителі отримали багато корисної та змістовної інформації, життєвих та професійних порад, познайомилися з досвідом роботи своїх колег:
Скорик Л.А.,  вчитель української мови та літератури Маловисківської гімназії,
Скрипник С.В., практичний психолог Смолінської ЗШ № 1 І-ІІІ ст.,
Ліфрідова М.Г., вчитель зарубіжної літератури Смолінської ЗШ № 1 І-ІІІ ст.,
Сахно Н.О., вчитель початкових класів Смолінської ЗШ № 1 І-ІІІ ст.,
Гетманець В.О., заступник директора з НВР. Вчитель географії та біології Смолінського НВО,
Гавриленко С.В., вчитель фізичної культури Кіровської ЗШ І-ІІІ ст.,
Царенко І.В., вчитель початкових класів Мануйлівського НВК,
Панова Г.В., вчитель української мови та літератури Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст.
Жердій В.М., вчитель початкових класів Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст.,
Голуб О.В., вчитель географії та біології Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ст.,
Давидова Л.П., вчитель української мови та літератури Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ст.,
Пєєва К.М., вчитель англійської мови Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ст.,
   Активну участь у засіданні круглого столу взяли і молоді вчителі – Сорока Н.С., вчитель англійської мови Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст., Сизранова Т.С., практичний психолог Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст., Топчій В.Л., вчитель фізично культури Злинської ЗШ № 1 І-ІІІ ст., Шверненко С.Ю., вчитель історії та правознавства Копанської ЗШ І-ІІІ ст. Логічним завершенням круглого столу стало проведення діагностичного анкетування по визначенню стану методичної підготовки молодих спеціалістів.
   Сподіваємось, що молоді колеги візьмуть найкраще від досвідчених учителів та стануть майстрами своєї справи, адже найголовніше в них є – це любов до дітей і бажання працювати.


Немає коментарів:

Дописати коментар