четвер, 24 жовтня 2013 р.

Семінар-практикум вчителів географії та природознавства

            «Лише зрозумівши природу, людина зрозуміє себе»  

 Р. Еуберг
                23 жовтня 2013 року на базі Оникіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів географії та природознавства з проблеми «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках географії та природознавства».



           
               Учасників семінару радо зустрів та провів екскурсію по навчальному закладу  директор школи Ніколаєнко В.Г.



Учитель географії Оникіївської ЗШ І – ІІІ ст. Туртуріка І.В. провів урок у 9 класі на тему «Економічний потенціал України», на якому учасники семінару мали змогу побачити активні форми роботи, формування життєвих компетенцій учнів, особистісно-орієнтований підхід та співпрацю учителя та учнів на уроці. Учасники семінару відмітили високий рівень професійної підготовки учителя та проведений на високому рівні урок.

Важливу роль в вивченні географії та природознавства відіграють позакласні форми роботи з учнями. Ігор Вікторович презентував досвід своєї роботи по використанню краєзнавчого матеріалу на уроках та в позакласній роботі з географії та природознавства. Учасники семінару мали змогу віртуально помандрувати екологічною стежиною до витоків річки Вись.

За круглим столом педагогічні працівники обмінялися досвідом з проблеми «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках географії та природознавства».

Методист РМК Кушнієнко І.В. ознайомила вчителів географії з методичними рекомендаціями щодо організації та проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» в номінації «Географія».

            Від проведеного семінару-практикуму отримали приємні враження, зокрема від гостинності та належної підготовки до семінару.

            Методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської районної державної адміністрації Кушнієнко І.В., учасники семінару висловлюють подяку директору школи Ніколаєнко В.Г., вчителю географії Туртуріці І.В., педагогічному та учнівському колективу Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст. за організацію та проведення семінару-практикуму вчителів географії та природознавства.


Немає коментарів:

Дописати коментар