середу, 12 листопада 2014 р.

Засідання Школи молодого вчителя

    11 листопада 2014 року на базі Маловисківської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів відбулося ІІ засідання Школи молодого вчителя з проблеми "Сучасний урок в сучасній школі". Молоді педагоги ознайомилися з теоретичними питаннями щодо  організації та проведення сучасного уроку та відвідали уроки у досвідчених колег. 
    





      Практичний блок засідання провела вчитель географії та біології Маловисківської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ ступенів Голуб О.В. для молодого спеціаліста Чуфарової А.Ю., вчителя біології Копанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Оксана Вікторівна провела урок біології у 9-А класі на тему " Дихання. Будова і функції органів дихання. Голосовий апарат і мова". Даний урок був цікавим, інтерактивним, наочним, насиченим різними формами роботи учнів, а також тісно повязанний з життям. 


        Голуб О.В. продемонструвала дійсно сучасний урок та поділилася з молодою колегою досвідом  проведення самоаналізу уроку та дидактичним матеріалом до теми "Дихання".  


       На завершення, вчитель початкових класів, вчитель-методист, лауреат обласної педагогічної премії імені Василя Сухомлинського Лисенко О.М. провела тренінг «Крок до успіху».

Немає коментарів:

Дописати коментар