вівторок, 18 листопада 2014 р.

Семінар-практикум вчителів хімії та біології

14 листопада 2014 року на базі Великовисківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів хімії та біології з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках хімії та біології шляхом впровадження інтерактивних методів навчання». Учасників семінару радо зустріли учні та колектив школи.






Учителі  хімії та біології відвідали урок біології у 11 класі на тему «Завдання і методи селекції. Генетичні основи селекції рослин, тварин, мікроорганізмів», який провела вчитель біології  Лось Г.В.  та бінарний урок біології та інформатики у 9 класі на тему «Харчування і здоровя», який провели вчитель хімії та біології Мокряк А.В. та вчитель інформатики Короп О.О.  Уроки біології  були проведені  з використанням інтерактивних методів навчання та ІКТ.











Досвідом роботи з колегами з проблеми «Використання інноваційних  технологій навчання на уроках хімії» поділилась вчитель хімії та біології Злинської загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів Аристенко Л.П.

З учасниками семінару проведено тренінг «Використання інтерактивних методів навчання при викладанні природничих дисциплін», на якому вчителі не тільки презентували інтерактивні методи навчання, а й ділились досвідом доцільності використання даних методів на певних  етапах уроку при вивченні різних тем.
Також  з учителями проаналізовані результати І етапу моніторингу рівня навчальних досягнень учнів 11 класів з біології та обговорено ряд питань.
Висловлюємо подяку колективу Великовисківської загальноосвітньої шкои І-ІІІ ступенів за організацію та проведення районного семінару-практикуму вчителів хімії та біології.

Немає коментарів:

Дописати коментар