четвер, 16 квітня 2015 р.

Семінар-практикум вчителів географії

15 квітня 2015 року на базі Розсохуватської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся семінар з проблеми «Використання інноваційних технологій навчання на уроках географії та природознавства». Учасників семінару радо зустріли учнівський та педагогічний колективи школи.





Учителі відвідали урок географії у 9 класі на тему «Центральний економічний регіон», який провела Савенко Л.І. Вона продемонструвала колегам можливість використання інноваційних технологій навчання, зокрема ІКТ, на уроках в сільській малокомплектній школі.
З учнями 9 та 8 класів  Лариса Іванівна провела позакласний захід з предмету -  географічну гру.
На теоретичному блоці семінару  вчителі розглянули аспекти використання інноваційних технологій навчання на уроках географії, поділились досвідом використання даних технологій та  розглянули такі питання:

1.       1.  Державна підсумкова атестація учнів з географії у системі загальної середньої освіти у 2014/2015 навчальному році (методист Кушнієнко І.В.,  голова РМО Харитонович С.К.).

  2.     Географія в умовах впровадження нового Державного стандарту базової і повної середньої освіти (Харитонович С.К., голова РМО).

 3.     Аналіз результативності ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії (Кушнієнко І.В., методист).

Учасники семінару також мали змогу здійснити захоплюючу екскурсію  весняним лісом.




























Висловлюємо подяку колективу Розсохуватської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів за організацію та проведення районного семінару-практикуму вчителів географії та природознавства.
З матеріалами семінару можна ознайомитися ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар