четвер, 30 квітня 2015 р.

Засідання творчої лабораторії вчителів

    


29 квітня 2015 року на базі Злинської загальноосвітньої школи № 1 І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої лабораторії вчителів хімії та біології з проблеми "Організація проектної діяльності вчителя на уроках хімії та біології". 
 Вчитель біології Махно Раїса Петрівна презентувала досвід своєї роботи з організації краєзнавчої роботи учнів та проект "Злинські Каскади - одне з семи чудес природи Кіровоградщини" (з презентацією можете ознайомитися ТУТ).
 Раїса Петрівна провела екскурсію Злинськими Каскадами. Рослинний та тваринний світ урочища дуже різноманітний. 9 видів рослин занесено до Європейського Червоного списку і Червоної книги України, 14 видів тварин - до Червоної книги України. Члени творчої лабораторії мали змогу дослідити флору місцевості: рябчики малі, півники карликові, миндаль дикий, ряст, мускарі. 


































 




Не зважаючи на похмуру погоду, учасники творчої лабораторії отримали задоволення від краси урочища. Висловлюємо подяку за організацію та проведення засідання творчої лабораторії вчителів адміністрації школи, вчителю біології Махно Р.П.


Немає коментарів:

Дописати коментар